صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صنایع خلاق با توجه به نیاز روز افزون کشور در زمینه حمایت و سرمایه گذاری از توسعه صنایع و کسب و کارهای خلاقانه و نوآورانه، فناوری های نرم و هویت ساز، شیوه های نوین کسب و کار و محصولات فناورانه؛ به استناد ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم و ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه کشور و بر اساس مجوز کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری غیر دولتی و با شماره ثبت ۵۶۲۸۳۵ تاسیس گردید.
درباره مابرگزاری نشست مشترک ایران و ژاپن برای تقویت ارتباطات صنعتی و کارآفرینی در استان قزوین توسط شرکت آینده نگار هوشمند از شرکت های مستقر در خانه خلاق و نوآوری سعدالسلطنه
تاریخ برگزاری: 6 شهریور 1403
مکان: خانه خلاق و نوآوری سعد السلطنه، قزوین و اتصال مجازی با کشور ژاپن.
در این نشست مشترک که بین متخصصان ایران و ژاپن و با هدف تقویت پیوندهای صنعتی و کارآفرینی برگزار شد، شرکتکنندگان به بررسی و تبادل دیدگاههای خود در خصوص ایجاد همکاریهای بلندمدت و پایدار در زمینه های علمی، صنعتی و بازرگانی پرداختند. این رویداد به هر دو شکل حضوری و مجازی برگزار شد و در آن امکان مشارکت گستردهای را برای علاقمندان فراهم آورد.
دبیر علمی این نشست برعهده آقای دکتر سلام زاده، عضو هیئت علمی و معاون اجرایی دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران بود و علاوه بر ایشان سیاستگذاران و صاحبنظران دانشگاهی نظیر دکتر درویشی، دکتر محمدحسینی، دکتر هادی زاده و دکتر محمدی زنجیره نیز حضور داشتند و در راستای تقویت تعاملات دوجانبه و توسعه مشارکتهای آینده به تبادل نظر پرداختند.
اهداف رویداد شامل:
1. ایجاد بستر تصمیمسازی: فراهم آوردن انجمنی برای سیاستگذاران و پذیرندگان نهادی برای پیشبرد همکاریهای صنعتی و کارآفرینی.
2. تسهیلگری ارتباطات: تسهیل در برقراری ارتباطات بین صنایع و کارآفرینان ایرانی و ژاپنی.
3. ایجاد فرصتهای مشترک: استفاده از پتانسیلهای موجود برای آغاز فعالیتهای مشترک و همکاریهای دوجانبه.
سخنرانان از طرف ژاپن:
• دکتر هیروکو کاواموریتا، استاد دانشگاه و مدیر عامل شبکه کارآفرینی جهانی ژاپن، نقش همکاریهای بینالمللی را در تقویت نوآوری تشریح کردند.
• مرکز استارتاپ آوموری بر اهمیت استفاده از تکنولوژی در تقویت اکوسیستمهای استارتاپی و ایجاد فرصتهای جدید برای همکاری با ایران تاکید نمود.
• هانادای، هنرمند و همکار دانشگاهی، به تأثیر هنر و فرهنگ در ایجاد پل فرهنگی و تقویت کارآفرینی پرداختند.
• یک صاحب کسبوکار جامعه از ژاپن تأثیر کسبوکارهای محلی در توسعه اقتصادی و اجتماعی را مورد بحث قرار داد.
سخنرانان از طرف ایران:
• دکتر آیدین سلامزاده، معاون دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی و اهمیت تبادل دانش را مطرح کرد.
• آقای مهندس علی صنعتی از شرکت تونل ساز ماشین به تشریح دستاوردهای فنی و مهندسی شرکت و بررسی فرصتهای همکاری با ژاپن پرداختند.
• دکتر عرفان رامین، مدیرعامل گروه اقتصادی هرمز، نقش کارگزاریهای بینالمللی در توسعه کارآفرینی را تبیین کرد.
• دکتر مرتضی هادی زاده، مدیرعامل شرکت آینده نگار هوشمند، بر ضرورت آیندهپژوهی مبتنی بر هوش مصنوعی و کاربردهای آن در شناسایی فرصتهای آینده تأکید کردند.
براي دريافت بروزرساني در خبرنامه مشترک شويد.
تمامی حقوق متعلق به صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صنایع خلاق است