صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صنایع خلاق با توجه به نیاز روز افزون کشور در زمینه حمایت و سرمایه گذاری از توسعه صنایع و کسب و کارهای خلاقانه و نوآورانه، فناوری های نرم و هویت ساز، شیوه های نوین کسب و کار و محصولات فناورانه؛ به استناد ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم و ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه کشور و بر اساس مجوز کارگروه صندوقهای پژوهش و فناوری غیر دولتی و با شماره ثبت ۵۶۲۸۳۵ تاسیس گردید.
درباره مامحدودیت های رشد، دیجیتالی شدن و پلتفرم های تجارت الکترونیک، کپی رایت و دارایی های فکری و دسترسی به شبکه های توزیع همگی روندها و چالش هایی هستند که همانند سایر صنایع، صنایع فرهنگی را نیز تحت تاثیر قرار داده اند. بدیهی است این چالش ها بر رفتار مخاطب محصولات فرهنگی اثر خواهند گذاشت و از آنجایی که بازاریابی بیش از هر عاملی بر مشتری و تصمیمات او متمرکز است باید نگاهی جدی به بازاریابی محصولات فرهنگی و تغییرات آن در مواجهه با چالش ها و روندهای آینده صنایع فرهنگی داشت.
بازاریابی محصولات فرهنگی اگرچه مشابهت هایی با بازاریابی سایر صنایع دارد، اما از جهاتی تفاوت دارد. از این رو فعال فرهنگی و هر آن کس که محصولی فرهنگی را طراحی، تولید، تبلیغ و توزیع می کند باید با فرایندهای بازاریابی محصولات فرهنگی آشنا شود که در این کتاب به آن پرداخته شده است. با حمایت صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق امکان تهیه کتاب «بازاریابی در صنایع فرهنگی و خلاق» با تخفیف ۲۰ درصدی فراهم شد.
براي دريافت بروزرساني در خبرنامه مشترک شويد.
تمامی حقوق متعلق به صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی صنایع خلاق است